Start Jong N-VA Noord-Limburg

Op 6 augustus 2013, over deze onderwerpen: Jong N-VA

"Op donderdag 1 augustus is de opstart van de jongerenwerking van N-VA voor de regio Noord-Limburg een feit geworden," zegt Bianca Maas, provincieraadslid. "Jongeren kijken anders naar de wereld en willen hun eigen klemtonen leggen. Daarom is een jongerenwerking nodig. Ook op politiek vlak met het mogelijk zijn voor jongeren om hun ideeën te uiten en deze mee vorm te geven. 
Samen met jongeren uit verschillende Noord Limburgse gemeenten, worden de koppen bij elkaar gestoken om creatieve acties te voeren, beleidsbeslissingen voor te bereiden of onder de loep te nemen en zoveel meer." 

Maas: "In de toekomst wordt het steeds belangrijker om met meerdere gemeenten samen te werken om zo een efficiëntere werking te vormen. Ook zijn er vaak actuele thema’s die zich in meerdere gemeenten voordoen. Daarom wil Jong N-VA Noord-Limburg een voorbeeld stellen en de krachten al van jongs af aan intergemeentelijk bundelen. Indien er jongeren (< 31 jaar) zijn die interesse hebben, of met vragen zitten, mogen ze mij altijd contacteren.Een speciaal dank je wel gaat nog uit naar de volgende jongeren die het organiseren van deze avond voor een groot stuk voor hun rekening hebben genomen: 

Jeroen Vandenberk (N-VA Neerpelt) – Sara Vanreijdt (N-VA Overpelt) – Joren Mertens (N-VA Hamont-Achel) – Wesley Kolen (N-VA Peer)."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is