Doorgeven van mandaat Piet Vandeur

Op 9 december 2012, over deze onderwerpen: Activiteiten & Afdelingswerking

Eerst en vooral wil ik de burgers van Peer, die mij te samen met vijf andere kandidaten van NVA verkozen hebben om te zetelen in de nieuwe gemeenteraad, van harte bedanken!

Wanneer wij de stembusuitslag -- de wil van de kiezer -- goed overzien, dan valt het op dat er tussen zes kandidaten van onze partij maar een verschil van voorkeurstemmen is van hoogstens een twintigtal.

Daarbij moet ik ook vaststellen dat het leeftijdsverschil tussen mezelf als 69jarige en mijn vijf collega's vrienden en vriendinnen wel een dertigtal jaren bedraagt!

Zetelen als gemeenteraadslid is een veeleisende opdracht als men die taak serieus wil volbrengen : het vraagt veel tijd en energie voor studie en opvolging van dossiers.

Ik vind het dan ook niet méér dan eerlijk en vanzelfsprekend dat ik mijn mandaat doorgeef aan de veel jongere eerste opvolger van onze lijst , Johan Simons.

Zo wil ik ook uitdrukking geven aan mijn diepe overtuiging dat het eerste en voornaamste wat nodig zal zijn om in Peer aanzetten te kunnen geven naar grondige aanpassingen van het beleid, er in zal bestaan om als hecht, jong en enthousiast team daar aan te werken.

En laat dit tenslotte voor de lezer een zekerheid zijn : ik blijf een overtuigd lid van NVA Peer en zal in die hoedanigheid meedenken en meewerken met onze fractie voor een goed beleid ten bate van onze burgers.

Piet Vandeur.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is