Herverkiezing Liliane Hinoul in de partijraad.

Op 25 oktober 2017

N-VA Peer blijft vertegenwoordigd op nationaal niveau.

Liliane Hinoul is sinds oktober 2014 afgevaardigde voor N-VA Peer in het arrondissementeel bestuur (AB). Ze is secretaris van de afdeling en gemeenteraadslid in Peer. In oktober 2017 werd ze opnieuw door het bestuur van N-VA Peer aangeduid om de afdeling te vertegenwoordigen in het AB.

In Limburg bestaat het AB uit vertegenwoordigers uit 42 lokale afdelingen, Limburgse nationale en regionale mandatarissen en een afvaardiging uit de provincieraad.

Driejaarlijks organiseert N-VA bestuursverkiezingen. Arrondissementele bestuursleden kunnen kandideren voor de functies van voorzitter, ondervoorzitter, en secretaris van het AB.

Maandagavond 23 oktober 2017 brachten enkele honderden Limburgse N-VA-leden hun stem uit. Bart Schepens werd verkozen als voorzitter, Frieda Gijbels werd ondervoorzitter en Jan Vochten secretaris van het AB Limburg.

Voor de nationale partijraad werden 13 afgevaardigden verkozen door de Limburgse N-VA-leden.

Liliane Hinoul, partijraadslid sinds oktober 2014, werd als vierde opnieuw verkozen. Zij zal zich verder inzetten voor onze partij en zowel Peer als Limburg vertegenwoordigen op nationaal niveau.

N-VA Peer is uitermate tevreden met deze vertegenwoordiging.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is